Hoe werkt het

Om gebruik te kunnen maken van de tennisballon dient u via deze website een baan te huren. In een overzichtelijk reserveringsproces hopen wij u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Bij het plaatsen van een reservering is het van belang dat u van de volgende voorwaarden op de hoogte bent:

Tarieven

Voor het tennissen in de tennisballon gelden de onderstaande tarieven. Deze worden automatisch in rekening gebracht tijdens het reserveringsproces en kunnen uitsluitend worden voldaan via I-Deal. De Stichting Wintertennis Franeker hanteert geen korting of staffelprijzen bij wederkerende reserveringen. Wel ontvangt u bij meer dan 20 reserveringen een zogenaamd preferent recht waardoor u gebruikt kunt maken van de vervroegde inschrijving.

Tarieven
€ 30,00 per uur – piektarief 16.00 – 23.00
€ 25,00 per uur – daltarief      8.00 – 16.00

Tarieven, met ledenkorting voor leden van de Franeker Tennisclub
€ 24,00 per uur – piektarief 16.00 – 23.00
€ 16,00 per uur – daltarief      8.00 – 16.00

Controle van uw lidmaatschap tot de Franeker Tennisclub vind plaats op basis uw bondsnummer van de KNTB. Tijdens het afrekentraject heeft u de mogelijkheid om aan te geven of u lid bent van FTC. U kunt vervolgens uw bondsnummer invoeren (dit vind u op uw tennispas). Bij een geldig bondsnummer zal uw tarief automatisch worden gecorrigeerd met ledenkorting.

Start van het seizoen

De Stichting Wintertennis Franeker hanteert een preferent uitgifte beleid aan de start van ieder seizoen.
Dit houd in dat gebruikers welke in een voorgaand seizoen baanuren hebben afgenomen, naar gelang van afname grootte, in een aantal klassen preferent mogen inschrijven op het huren van banen.

Hier wordt onderscheid gemaakt in de volgende klassen;

1e week augustus      Besloten inschrijvingen Tennisschool
2e week augustus      Besloten mogelijkheid tot inschrijvingen competities en afnemers met een vaste afname van >20 wederkerende reserveringen.
3e week augustus      Openbare inschrijvingen voor minimaal 20 reserveringen
4e week augustus      Vrije inschrijving